Ανακαλύψτε τι δώρο θα κάνετε στην αγαπημένη σας αυτά τα Χριστούγεννα!

Αναρωτιόμασταν και εμείς ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα… Γι’ αυτό και σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς 3 ξεχωριστά πουγκιά με συγκεκριμένους συνδυασμούς των καλλυντικών προϊόντων Benelica για να έχουμε άμεσα και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας μας!

1η πρόταση: Luxurious Beauty Kit

Το πουγκί μας σε μαύρο χρώμα και βελούδινο ύφασμα περιλαμβάνει τα δύο premium προϊόντα της καλλυντικής σειράς Benelica με χαβιάρι σαλιγκαριού και έκκριμα σαλιγκαριού, το Snail Caviar Luxurious Serum και την Snail Caviar Luxurious Cream. Για πρώτη φορά καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε το βρώσιμο χαβιάρι σαλιγκαριού σε καλλυντικά προϊόντα και αυτό πιστοποιεί την καινοτομία των καλλυντικών μας προϊόντων.

Ο συνδυασμός του ενσιχυμένου Serum αντιγήρανσης και της ενισχυμένης Κρέμας νυκτός προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, καθότι τα δύο αυτά προϊόντα ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη  και πλούσια σύστασή τους. To Snail Caviar Luxurious Serum περιέχει χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού και είναι πλούσιο σε μικροσφαιρίδια από βιταμίνη Ε. Προσφέρει άμεση σύσφιξη και τρέφει σε βάθος τις στιβάδες της επιδερμίδας. Η Snail Caviar Luxurious Cream αναπλάθει την επιδερμίδα, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε δραστικά συστατικά, όπως σε φυτά με ισχυρές αντιγηραντικές δράσεις και ενυδατικές ιδιότητες αλλά και στα μικροσφαιρίδια με βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων είναι εκρηκτικός και κατάλληλος για ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδείκνυται για χρήση πριν το βραδινό ύπνο και ταιριάζει απόλυτα στις πιο ώριμες ηλικίες.

2η πρόταση: Beauty Kit for Antiaging 

Ο συνδυασμός της Αντιγηραντικής Κρέμας και του Gel Αναζωογόνησης είναι πραγματικά ξεχωριστός! Το Gel Αναζωογόνησης περιέχει μεγάλο ποσοστό εκκρίματος σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Καταπραϋνει, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί την επιδερμίδα. Δεν έχει λιπαρή σύσταση, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος και μπορεί να τοποθετηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με την κρέμα σας. Η Αντιγηραντική Κρέμα ξεχωρίζει για την καινοτόμο σύστασή της και είναι πλούσια σε αναζωογονητικά και θρεπτικά συστατικά. Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, λάδι ελιάς, αργανέλαιο και σύμπλοκο χαλκού και μειώνει τη χαλάρωση της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός του Gel Αναζωογόνησης και της Αντιγηραντικής Κρέμας είναι ο ιδανικός για να τραφεί σε βάθος η επιδερμίδα και για να αποκτήσει τη λάμψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα σας για τις γιορτές! Ενδείκνυται για τις ώριμες ηλικίες και ταιριάζει σε όλους τους τύπους του δέρματος. Με το βελούδινο πουγκί σε μπορντώ χρώμα μπορείτε να προσφέρετε ένα ιδιαίτερο δώρο στους αγαπημένους σας με άρωμα Χριστουγέννων!

 

3η πρόταση: Beauty Kit for Face Lifting – Tightening 

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τα συλλεκτικά πουγκιά μας το συνδυασμό του Serum Lifting και της Ενυδατικής 24ώρης Κρέμας. Ο Ορός Σύσφιξης και Λείανσης Ρυτίδων είναι πλούσιος σε έκκριμα σαλιγκαριών και σε πολυσακχαρίτες, λειαίνει την επιδερμίδα και ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Έχει απαλή υφή και απορροφάται εύκολα και γρήγορα. Η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, χάρη στο έκκριμα σαλιγκαριών, στο υαλουρονικό οξύ, στη βιταμίνη Ε και στην προβιταμίνη Β5. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προστατεύει από τη φωτογήρανση με SPF10. Ο συνδυασμός τους συσφίγγει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας της λάμψη! Αυτά τα δύο μοναδικά προϊόντα ενδείκνυνται για όλες τις επιδερμίδες (νεανικές και ώριμες) και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους του δέρματος.

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA