Απόκτησε την αντιηλιακή προστασία που ζητάς εύκολα και οικονομικά!

Έφτασε η Άνοιξη και όλοι μας συστήνουν τη χρήση αντιηλιακής προστασίας! Και εμείς αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο πρέπει να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τόσο νωρίς, αφού ο καιρός είναι ακόμα βροχερός και η θερμοκρασία χαμηλή.

Και όμως! Η χρήση της αντιηλιακής προστασίας είναι απαραίτητη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, γιατί το περιβάλλον έχει αλλάξει και η ηλιακή ακτινοβολία είναι βλαπτική, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια. Η επιδερμίδα μας εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία καθημερινά και πρέπει να την προστατεύσουμε από τη φωτογήρανση και από την εμφάνιση πανάδων.

Η Benelica σας παρέχει 3 κωδικούς αντιηλιακών προϊόντων με υψηλή UVA-UVB προστασία: την Αντιηλιακή Κρέμα Benelica 30SPF, την Αντιηλιακή Κρέμα Benelica 50SPF και την Αντιηλιακή Κρέμα 50+ SPF με χρώμα.  Η Aντιηλιακή Kρέμα Benelica με 30SPF και η Αντιηλιακή Κρέμα 50SPF περιέχουν έκκριμα σαλιγκαριών, έλαιο αργκάν, υαλουρονικό οξύ, φωτοσταθερά φίλτρα, βιταμίνη Ε και τριπεπτίδιο. Προσφέρουν ισχυρή αντιηλιακή, αντιοξειδωτική και φωτογηραντική προστασία, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν σε βάθος. Η κύρια διαφορά τους έγκειται στο βαθμό προστασίας κατά του ήλιου. Όσο πιο μεγάλη είναι η προστασία κατά του ήλιου τόσο πιο μεγάλη είναι η διάρκεια της προστασίας. Η Αντιηλιακή Κρέμα 50+ με χρώμα περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, πανθενόλη, αργανέλαιο, οργανική αλόη βέρα και εκχύλισμα ροδιού. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο και αόρατο προστατευτικό φιλμ στο νερό και προσφέρει φυσική κάλυψη λόγω του χρώματος που περιέχει.

Όλα τα αντιηλιακά προϊόντα Benelica έχουν υπέροχο και καλοκαιρινό άρωμα, απαλή και μεταξένια υφή, απλώνονται εύκολα και γρήγορα και παρέχουν την κατάλληλη προστασία κατά της φωτογήρανσης. Οι αντιηλιακές κρέμες Benelica είναι από τα απαραίτητα προϊόντα τα οποία πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Και το βασικότερο: η ποιότητα τους είναι πολύ υψηλή σε σχέση με την τιμή τους!

Δοκιμάστε τα και θα νιώσετε άμεσα την προστασία στην επιδερμίδα σας.

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA