Από ποια ηλικία είναι απαραίτητη η αντιγήρανση στην επιδερμίδα μας;

Είναι ένα ερώτημα που μας απασχολεί ιδιαίτερα, όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε αλλαγές στην επιδερμίδα μας! Όμως, δεν θα πρέπει να προβληματιζόμαστε, καθότι η πρόληψη μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας και να μας προσφέρει την άμεση και αποτελεσματική λύση!

Καλό είναι να φροντίζουμε από μικρή ηλικία και καθημερινά την επιδερμίδα μας, διότι η γήρανση   προέρχεται τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες. Η ηλικία, η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ελλιπής υγιεινή διατροφή και η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αδρανοποιούν τα νεανικά κύτταρα της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα benelica προσφέρουν τα κατάλληλα προϊόντα για να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και ολοκληρωμένα τα σημάδια της γήρανσης. Εκτός από τη σωστή διατροφή, η οποία θα πρέπει να είναι πλούσια σε βιταμίνες και λαχανικά καθώς και την ημερήσια πρόσληψη σωστής ποσότητας νερού, μπορούμε να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με την εξής σειρά τοποθέτησης των κατάλληλων προϊόντων.

 Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι απαραίτητος 2 φορές ημερησίως, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ για να απομακρύνονται οι ρύποι από την επιδερμίδα. Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1 καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αλλά ταυτόχρονα κάνει και βαθιά ενυδάτωση δίνοντας  της πνοή.

 Μετά τον καθαρισμό της, το προϊόν Benelica Serum Lifting είναι ο ιδανικός ορός για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων. Χάρη σε αυτόν τον ορό ενισχύεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη και καταπολεμούνται οι βαθιές και μέτριες ρυτίδες. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, προτείνουμε και το Benelica Snail Caviar Luxurious Serum το οποίο είναι πλούσιο σε χαβιάρι σαλιγκαριού και σε μικροσφαιρίδια με βιταμίνη Ε ο οποίος ξεχωρίζει για την αντιγηραντική του δράση και τα αποτελέσματά του είναι θεαματικά από την πρώτη ημέρα χρήσης του!

 Για να ολοκληρωθεί η περιποίηση μας, απαραίτητη είναι η χρήση της Benelica Αντιγηραντικής Κρέμας ή της Benelica Snail Caviar Luxurious Cream, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος. Η Αντιηγραντική Κρέμα με έκκριμα σαλιγκαριού και υαλουρονικό οξύ μειώνει τη χαλάρωση και αναδομεί την επιδερμίδα. Η Benelica Snail Caviar Luxurious Cream, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό από χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού, προσφέρει ενισχυμένο αποτέλεσμα κατά της γήρανσης και χαρίζει άμεση ενυδάτωση, λάμψη και αναζωογόνηση!

 

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA