Βρες τη λύση για την κυτταρίτιδα από νωρίς!

Και να που πλησιάζει ολοταχώς το καλοκαίρι και αναρωτιόμαστε και πάλι τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα προκειμένου να είμαστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές μας βουτιές! Η σκέψη της κυτταρίτιδας μας ταλανίζει έντονα και αναζητούμε καθημερινά να βρούμε τρόπους για να βελτιώσουμε την όψη και την υφή της επιδερμίδας μας.

Όπως όλες γνωρίζουμε, τα αίτια της κυτταρίτιδας είναι πολύπλευρα, καθότι η εμφάνιση της κυτταρίτιδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής: το στρες, η ανθυγιεινή διατροφή, η έλλειψη νερού, η έλλειψη γυμναστικής και η απουσία κατάλληλων προϊόντων που μπορούν να συμβάλλουν στην καταπολέμησή της.

Λόγω της έντονης καθημερινότητας, δεν είναι εύκολο να ακολουθούμε πάντα ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Γι’ αυτό και στην Benelica σχεδιάσαμε το απόλυτο προϊόν για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας το Enzymatic Slimming System. Πρόκειται για ένα σετ που συνδυάζει τη χρήση δύο προϊόντων για πιο άμεσα και φυσικά αποτελέσματα: την Enzymatic Revitalizing Lotion και το Anticellullite Feeze Gel. Η Ενζυματική Λοσιόν (Enzymatic Revitalizing Lotion) περιέχει φυσικά ένζυμα, έκκριμα σαλιγκαριού, πανθενόλη, αλόη και ενυδατικούς παράγοντες και βοηθά στη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας και στην κυτταρική ανάπλαση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα η εισχώρηση των δραστικών συστατικών. Το Τζελ της κυτταρίτιδας (Anticellulite Freeze Gel) αποτελείται από έκκριμα σαλιγκαριού, ενεργή καφείνη, εκχυλίσματα κισσού και αγριοκαταστανιάς. Αναδομεί και συσφίγγει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει δραστικά την επιδερμίδα. Η χρήση αυτών των δύο προϊόντων συστήνεται σε όσα σημεία του σώματος επιθυμούμε: στους γλουτούς, στα χέρια και στην κοιλιά.

Ο συνδυασμός αυτών των 2 προϊόντων και η συστηματική χρήση τους προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας. Η διάρκεια τους είναι για ένα μήνα, το άρωμα τους είναι ευχάριστο, δημιουργούν την αίσθηση παγώματος και το πιο σημαντικό….απορροφώνται πολύ γρήγορα! Τώρα, λοιπόν, είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσουμε να φροντίζουμε το σώμα μας! Παράλληλα με σωστή διατροφή και γυμναστική μπορούμε πλέον να βελτιώσουμε τα σημεία του σώματος που επιθυμούμε και να αποκτήσουμε την όψη που ονειρευόμαστε! Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Benelica Slimming System

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA