Γιατί ένα κέντρο αισθητικής πρέπει να χρησιμοποιεί τα επαγγελματικά προϊόντα Benelica Pro και τι ξεχωριστό έχουν;

Στόχος της Benelica Pro είναι να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές επαγγελματικές θεραπείες μέσα από τα πιο καινοτόμα και μοναδικά επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα της αγοράς.

Για πρώτη φορά έχει συνδυαστεί το έκκριμα σαλιγκαριού με  ιδιαίτερα δραστικά συστατικά τα οποία καταπολεμούν αποτελεσματικά  και άμεσα τη γήρανση της επιδερμίδας. Η καινοτομία αυτής της επαγγελματικής σειράς έγκειται, επίσης, στο ότι είναι κατάλληλη και για όλες τις εποχές, γιατί αποτελείται από προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα με την εποχή καθώς και με τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας του κάθε ατόμου.

Το έκκριμα σαλιγκαριού συνδυάζεται με οξέα φρούτων για το χειμώνα και με φυσικά ένζυμα για την καλοκαιρινή περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε χωρίς φόβο να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Η επαγγελματική σειρά Benelica Pro είναι  πολύ απλή και ακολουθείται βάσει ειδικών πρωτοκόλλων. Αποτελείται από 5 προϊόντα: Μάσκα Παπαΐνης, Οξέα Φρούτων, Φυσικά Ένζυμα, αυτούσιο Έκκριμα Σαλιγκαριού, Ενυδατική 24ώρη Κρέμα και Αντιηλιακή Κρέμα. Η επιδερμίδα αναζωογονείται και ανακτά τη χαμένη λάμψη και τη νεανικότητα της. Η Benelica Pro έχει αντιγηραντική δράση και τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της. Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Εμπιστευτείτε την Benelica Pro και δείτε αμέσως τη διαφορά!

 

Μάρθα Φραγκούλη

General Manager

Benelica VPA