Γιατί πρέπει και οι άντρες να φροντίζουν την επιδερμίδα τους

H γήρανση της επιδερμίδας δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση αλλά και ανδρική! Με την πάροδο του χρόνου η  φροντίδα της επιδερμίδας και η καταπολέμηση της γήρανσης με τη χρήση κατάλληλων καλλυντικών είναι απαραίτητη και για τους άνδρες.

Η επιδερμίδα του άνδρα διαφέρει από την επιδερμίδα της γυναίκας. Είναι πιο ανθεκτική λόγω του ότι περιέχει περισσότερο κολλαγόνο και τεστοστερόνη με αποτέλεσμα τα πρώτα σημάδια της γήρανσης να εμφανίζονται πιο αργά, ενώ έχει περισσότερο λίπος λόγω των σμηγματογόνων αδένων. Όμως, καταπονείται αισθητά λόγω του συχνού ξυρίσματος και επιβαρύνεται λόγω της περιβαλλοντικής μόλυνσης και του στρες καθώς και των γρήγορων ρυθμών από την καθημερινότητα της ζωής.

Η εταιρεία μας, Benelica VPA, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των γυναικών αλλά και των ανδρών, σχεδίασε δύο μοναδικά και καινοτόμα καλλυντικά με στόχο την ενυδάτωση της επιδερμίδας για μετά το ξύρισμα καθώς και την καταπολέμηση της γήρανσης.

Το Men After Shave Energizing Gel της Benelica ενδείκνυται προς χρήση για μετά το ξύρισμα. Χάρη στις καταπραϋντικές του ιδιότητες, μαλακώνει και ηρεμεί την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση όλο το 24ώρο. Δημιουργεί ένα φιλμ στο πρόσωπο το οποίο ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη εισχώρηση των δραστικών συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Είναι πλούσιο σε δραστικά συστατικά: έκκριμα σαλιγκαριού, αλλαντοίνη, αλόη βέρα και πανθενόλη. Αναζωογονεί και προσφέρει φρεσκάδα, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνει την επιδερμίδα.

H Men Face Rebirth Cream της Benelica είναι 24ώρη Eνυδατική και Aντιγηραντική κρέμα πλούσια σε δραστικά συστατικά ειδικά επιλεγμένα προκειμένου να καταπολεμούν τη γήρανση της ανδρικής επιδερμίδας. Είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριού, πεπτίδια, βούτυρο καριτέ, αλόη βέρα, πρωτεΐνη ρυζιού, 3 υαλουρονικά και ατελοκολλαγόνο. Ενυδατώνει σε βάθος, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, μειώνει τη χαλάρωση και αναδομεί την επιδερμίδα. Ξεχωρίζει για την ισχυρή αντιγηραντική της δράση και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ανακτά τη νεανικότητά της.

Το άρωμα τους είναι μεθυστικό, η υφή τους απαλή και ελαφριά- ιδανική για την επιδερμίδα των ανδρών- και δεν δημιουργούν λιπαρότητα και γυαλάδα!

 

Μάρθα Φραγκούλη

General Manager

Benelica VPA