Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις ενυδατική μάσκα προσώπου και πως να τη χρησιμοποιείς;

Οι μάσκες προσώπου κατατάσσονται στην κατηγορία των καλλυντικών προϊόντων δευτερευούσης σημασίας. Και όμως, είναι τόσο αποτελεσματικές που καθιστούν απαραίτητη τη χρήση τους, έστω και μία φορά την εβδομάδα. Οι μάσκες αναζωογονούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν λάμψη.

Η HA1 Ενυδατική Μάσκα Προσώπου Benelica έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καταπραΰνει, να τονώνει και να ενυδατώνει άμεσα και ορατά την επιδερμίδα. Η υφή της είναι κρεμώδης και ξεχωρίζει για την πλούσια σύνθεσή της σε ενυδατικά, καταπραϋντικά και τονωτικά δραστικά συστατικά. Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, μενθόλη και αζουλένιο. Χάρη στη μενθόλη, δίνει άμεσα την αίσθηση της φρεσκάδας και της αναζωογόνησης. Η επιδερμίδα γίνεται λεία και φωτεινή.

Mυστικά Tips για πιο άμεσα αποτελέσματα:

  • Πριν την τοποθέτηση της HA1 Ενυδατικής Μάσκας Προσώπου, πρέπει να απομακρύνουμε τους ρύπους ή το μακιγιάζ από την επιδερμίδα με τα ειδικά καλλυντικά καθαρισμού Benelica.
  • Αφού καθαρίσουμε καλά το πρόσωπο μας, τοποθετούμε την HA1 Ενυδατική Μάσκα σε όλο το πρόσωπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή, καθότι δεν ενδείκνυται η τοποθέτησή της στην περιοχή των ματιών
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να παραμείνει στο πρόσωπο για τουλάχιστον 20’.
  • Δεν στεγνώνει και αφαιρείται με χλιαρό νερό.
  • Για μία πιο ολοκληρωμένη περιποίηση, αφού αφαιρεθεί η μάσκα, συστήνουμε τη χρήση του Ορού Σύσφιξης και Λείανσης Ρυτίδων για σύσφιξη της επιδερμίδας και τη χρήση είτε της ενυδατικής (Moisturizing 24h Cream) είτε της αντιγηραντικής (Antiageing Cream) κρέμας.

Benelica Face Mask ENG

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA