Ευθύνεται η στάση που κοιμόμαστε για τις λεγόμενες «ρυτίδες ύπνου»; Πώς μπορούμε να περιορίσουμε την εμφάνισή τους;

Το πρόβλημα:

Και όμως είναι αλήθεια…οι ρυτίδες δεν εμφανίζονται μόνο λόγω της ηλικίας και του τύπου της επιδερμίδας αλλά και λόγω του ύπνου. Οι ρυτίδες του ύπνου εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου, σε όλες τις ηλικίες και σχετίζονται με τη στάση του ύπνου μας. Μετά το πέρας, όμως, κάποιας ώρας αρχίζουν να εξαφανίζονται.

Η αντιμετώπιση:

Για τη μείωση των ρυτίδων του ύπνου είναι απαραίτητη η περιποίηση της επιδερμίδας μας πριν ξαπλώσουμε. Συστήνονται ο καθαρισμός καθώς και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας με ειδικά καλλυντικά προϊόντα ούτως ώστε να δώσουμε την κατάλληλη “τροφή” στο δέρμα μας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ανοίγουν οι πόροι της επιδερμίδας και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη εισχώρηση των δραστικών ουσιών.

Τα προϊόντα:

Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1 της Benelica απομακρύνει τους ρύπους αλλά ταυτόχρονα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα μας. Η αλόη βέρα και τα φυσικά ένζυμα τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα και γι’ αυτό δεν απαιτείται η αφαίρεσή του. Εάν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη τροφή στην επιδερμίδα μας, μετά τον καθαρισμό, καλό είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ορός Σύσφιξης και Λείανσης Ρυτίδων Benelica που είναι πλούσιος σε έκκριμα σαλιγκαριού και προσφέρει σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων. Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε τον Ορό Σύσφιξης και Λείανσης Ρυτίδων με την Ενυδατική 24ώρη Κρέμα ή την Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός της Benelica. Και οι δύο αυτές κρέμες, χάρη στα πλούσια δραστικά συστατικά τους, είναι οι ιδανικές για να προσφέρουν στην επιδερμίδα παρατεταμένη ενυδάτωση και ενίσχυση του κολλαγόνου. Με αυτά τα προϊόντα δίνουμε στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα που χρειάζεται και που έχει ανάγκη για να παραμείνει φρέσκια και νέα!

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA