Καλωσορίζουμε τη Νέα Ambassador των καλλυντικών προϊόντων Benelica

 

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Παναγιώτα Βλαντή ως Brand Ambassador των καλλυντικών προϊόντων Benelica. Η Παναγιώτα Βλαντή έχει διακριθεί στον καλλιτεχνικό χώρο για την εξαίρετη πορεία της ως ηθοποιός. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί για εμάς σταθμό, καθότι η Παναγιώτα Βλαντή πρεσβεύει το σύμβολο της διαχρονικής και φυσικής ομορφιάς. Ξεχωρίζει για τη δυναμική της πορεία στο χώρο της ηθοποιίας και αποτελεί σύμβολο έμπνευσης για την Ελληνίδα γυναίκα/για όλες τις γυναίκες.

 

Η Παναγιώτα Βλαντή παρουσιάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica της εταιρείας Benelica VPA, τα οποία βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος σαλιγκαριού και σε νεότερα δραστικά συστατικά. Είναι καινοτόμα καλλυντικά ελληνικής προέλευσης και νέα στο χώρο της ομορφιάς, τα οποία διακρίνονται για την αποτελεσματικότητα τους και την καταπολέμηση της γήρανσης.

 

Η επιμονή, η ειλικρίνεια, η ποιότητα, η γνώση, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας, καθώς και οι αξίες που διέπουν την εταιρεία μας ενέπνευσαν την Παναγιώτα Βλαντή να γίνει αρωγός στη προσπάθεια μας και συνοδοιπόρος στα επόμενα μας βήματα.

 

H Παναγιώτα Βλαντή αναφέρει πως «Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ελληνική εταιρεία Benelica VPA. Πριν την έναρξη της συνεργασίας μας, θαύμασα την επιμονή και το όραμα της εταιρείας, αλλά κυρίως μαγεύτηκα από το αποτέλεσμα των καλλυντικών προϊόντων Benelica. Η αλλαγή στην επιδερμίδα μου ήταν ορατή από την πρώτη στιγμή χρήσης τους και αυτό ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο. Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica είναι εξειδικευμένα και ειδικά σχεδιασμένα για την αντιγήρανση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Η εταιρία Benelica VPA είναι καινοτόμος στη σύνθεση των προϊόντων και φέρει τα επιθυμητά αποτέλεσμα χωρίς να αφαιρεί τη ζωή των σαλιγκαριών. Αντίθετα, δίνει ζωή με τα προϊόντα της και αναγεννά την επιδερμίδα μας! Είναι χαρά μου που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και μπορώ να μεταλαμπαδεύσω το έργο της».

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA