Περιποίηση προσώπου πριν τον ύπνο

 

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας πριν τον ύπνο είναι απαραίτητη καθότι κατά το βραδινό ύπνο η επιδερμίδα προσλαμβάνει με φυσικό τρόπο όλη την τροφή που χρειάζεται για την αναγέννηση και την αναζωογόνηση της.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητα τα εξής βήματα:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η επιδερμίδα μας πρέπει να καθαρίζεται κάθε βράδυ προ του ύπνου με ειδικά  κατάλληλα καλλυντικά. Το Benelica Cleansing Milk ξεχωρίζει από άλλα προϊόντα καθότι η δράση του είναι διττή. Απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα και ταυτόχρονα ενυδατώνει τα βαθιά στρώματά της.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μετά τον καθαρισμό, είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο, αλλά και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Η Benelica Κρέμα Ματιών προσφέρει ενυδάτωση και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Χάρη στην ενεργή καφεΐνη, αλλά και στα πλούσια συστατικά που περιέχει καταπολεμά τους μαύρους κύκλους.

ΣΥΣΦΙΞΗ

Στη συνέχεια συνίσταται η χρήση ενός Ορού για τη λείανση των ρυτίδων. Το Benelica Serum Lifting  συσφίγγει  την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Αφήνει μία μεταξένια αίσθηση και ξεχωρίζει για το δροσερό άρωμά του. Τοποθετείται σε όλο το πρόσωπο και αφού απορροφηθεί, προτείνουμε τη χρήση κάποιας ενυδατικής ή αντιγηραντικής κρέμας.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Στην καλλυντική σειρά Βenelica ξεχωρίζει τόσο η Ενυδατική 24η Κρέμα (Benelica 24h Moisturizing Cream) που όσο και η Αντιγηραντική Κρέμα (Benelica Antiageing Cream). Η Benelica 24h Moisturizing Cream είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριού, πολυσακχαρίτες, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5. Προστατεύει από τη φωτογήρανση, ρυθμίζει την υγρασία και ενυδατώνει σε βάθος όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. Η Benelica Anti-ageing Cream είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, λάδι ελιάς, εκχύλισμα δενδρολίβανου και αργανέλαιου. Από την πρώτη ημέρα χρήσης της η επιδερμίδα αποκτά λάμψη και φωτεινότητα.

 

Τέλος, η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ χρειάζεται εντατική φροντίδα, καθότι επιβαρύνεται με την πάροδο της ηλικίας, αλλά και λόγω του συνδρόμου του tech neck που προκαλείται από την πολύωρη χρήση των κινητών και των υπολογιστών. Ειδικά για τη συγκεκριμένη περιοχή έχει σχεδιαστεί η Benelica Κρέμα  Λαιμού και Ντεκολτέ που είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά ειδικά σχεδιασμένα και συνδυασμένα για άμεσα αποτελέσματα, όπως έκκριμα σαλιγκαριού, φυσικοί πολυσακχαρίτες, υαλουρονικό οξύ, έλαια, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα δενδρολίβανου. Η Benelica Κρέμα Λαιμού και Ντεκολτέ ενυδατώνει βαθιά τις ρυτίδες, αυξάνει την τονικότητα της περιοχής και δίνει μία μεταξένια και ανάλαφρη αίσθηση.

 

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA