Ποια είναι η απόλυτη ρουτίνα ομορφιάς για το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι μία περίοδος όπου η επιδερμίδα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, λόγω του ότι η καθημερινή έκθεση στον ήλιο προκαλεί έντονη αφυδάτωση με αποτέλεσμα να χάνεται η λάμψη της επιδερμίδας και να τονίζονται τα σημάδια του χρόνου. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση τα σωστά καλλυντικά προϊόντα και να αποφεύγεται η χρήση προϊόντων που επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Η Benelica σας προτείνει τις εξής συμβουλές, ούτως ώστε τα κύτταρα της επιδερμίδας να λαμβάνουν τη τροφή που χρειάζονται και να διατηρούνται ενυδατωμένα:

Καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας, ιδανικά 2 φορές την ημέρα  (πρωί και βράδυ) με το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellar ή το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1. Το έκκριμα σαλιγκαριού, η πανθενόλη, η αλόη και τα φυσικά ένζυμα καθαρίζουν και παράλληλα ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα.

 

 

Συχνή φυσική απολέπιση (2-3 φορές την εβδομάδα) με το Peeling Face Cream. Οι κόκοι ρυζιού, η αλλαντοίνη και το υδατοδιαλυτό σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε και F απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονούν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Καθημερινή χρήση του Serum Lifting, κυρίως το βράδυ, για σύσφιξη και λείανση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών. Χάρη στις αναπλαστικές και συσφιγτικές ιδιότητες, το έκκριμα σαλιγκαριού συσφίγγει με φυσικό τρόπο και μαλακώνει την επιδερμίδα.

Καθημερινή χρήση ενυδατικής 24ώρης κρέμας. H Moisturizing 24h Cream και η Aqua Care All Day Cream, χάρη στο έκκριμα σαλιγκαριού, το υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη Ε, την προβιταμίνη Β5 και το τετραπεπτίδιο που περιέχουν, παρέχουν βαθειά και παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ ρυθμίζουν την κατακράτηση της υγρασίας.

Καθημερινή χρήση της Αντιηλιακής Κρέμας 50+ με Χρώμα για υψηλή προστασία κατά του ήλιου και για φυσική επικάλυψη. Το έκκριμα σαλιγκαριού, η πανθενόλη, το αργανέλαιο, η οργανική αλόη βέρα και το εκχύλισμα ροδιού προστατεύουν από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών και ενυδατώνουν σε βάθος. Απλώνεται εύκολα, χαρίζει μία μεταξένια υφή και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα.

 

Ελαφρύ μακιγιάζ που να δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα ούτως ώστε η επιδερμίδα να μην επιβαρύνεται από πολλά προϊόντα. Καλό είναι να επιλέγονται προϊόντα που να προσφέρουν αντιηλιακή προστασία ούτως ώστε να υπάρξει μία επιπλέον προφύλαξη κατά του ήλιου.

Απολαύστε, λοιπόν, ένα καλοκαίρι γεμάτο λάμψη, χωρίς το άγχος της αφυδάτωσης και της αλλαγής της όψης της επιδερμίδας.

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA.