Ποια είναι τα καλλυντικά προϊόντα που παραλείπεις, αλλά κάνουν τη διαφορά;

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν καλλυντικά τα οποία είναι απαραίτητα για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, αλλά εμείς – λόγω πίεσης χρόνου- παραλείπουμε να τα χρησιμοποιούμε;

Και όμως, δεν πρέπει να αμελούμε την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας! Γι’ αυτό η Benelica σου παρέχει όλα τα απαραίτητα καλλυντικά με τα οποία μπορείς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου γρήγορα και οικονομικά!

Ο καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα από το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε. Το Γαλάκτωμα Καθαρισού 2 σε 1 της Benelica καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνει τους ρύπους και το ντεμακιγιάζ, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει χάρη στα πλούσια δραστικά συστατικά του. Με το έκκριμα σαλιγκαριών, την αλόη και τα φυσικά ένζυμα αναζωογονεί την επιδερμίδα, την καταπραΰνει και της χαρίζει λάμψη.

Η φροντίδα της επιδερμίδας μας, όμως, δεν τελειώνει εκεί. Μετά τον καθαρισμό χρειάζεται ενυδάτωση με ειδικά καλλυντικά προϊόντα. Αναρωτιέσαι ποιό είναι το κατάλληλο ενυδατικό προϊόν; Μα φυσικά η 24ώρη ενυδατική κρέμα της Benelica η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στην επιδερμίδα και πρωί και βράδυ με παρατεταμένη δράση 24 ωρών. Η δράση της είναι άμεση, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε δραστικά συστατικά. Η ενυδατική 24ώρη κρέμα περιέχει έκκριμα σαλιγκαριών, πολυσακχαρίτες, υαλουρονικό οξύ, NMF, βιταμίνη Ε και προ-βιταμίνη Β5, προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και παρατεταμένη ελαστικότητα. Επίσης, περιέχει 10spf βαθμούς προστασίας κατά τον ήλιο και προλαμβάνει τη γήρανση της επιδερμίδας από την ηλιακή έκθεση.

Η περιοχή του Λαιμού και του Ντεκολτέ είναι μία περιοχή που προδίδει την ηλικία μας! Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι καλό να τη φροντίζουμε και της παρέχουμε την κατάλληλη περιποίηση. Η Κρέμα Λαιμού και Ντεκολτέ της Benelica είναι ένας εξειδικευμένος κωδικός με ιδιαίτερα και ορατά αποτελέσματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για τη συγκεκριμένη περιοχή και εμπλουτισμένος με ειδικά συστατικά για την καταπολέμηση της γήρανσης στη συγκεκριμένη περιοχή. Είναι μία κρέμα πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριών, σε φυσικούς πολυσακχαρίτες, σε υαλουρονικό οξύ, σε έλαιο λαδιού, σε βιταμίνη Ε. Βοηθάει στη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων και ενεργοποιεί τη χαμένη λάμψη στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τέλος, τα χέρια μας χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, γιατί αποτελούν το σημείο του σώματος μας που όχι μόνο προδίδει την ηλικία μας, αλλά μαρτυρά και τον τρόπο ζωής μας. Η Κρέμα Χεριών της Benelica αναπλάθει την επιδερμίδα, την τρέφει σε βάθος και της χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί. Είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριών, σε βούτυρο καριτέ, σε προβιταμίνη Β5 και σε εκχύλισμα χαμομηλιού και αναδομεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Το μαγικό σε αυτό το προϊόν γνωρίζεις ποιο είναι; Ότι η υφή της είναι απαλή και ελαφριά και νιώθεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη για όλο το 24ώρο!

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA