Ποια είναι τα συστατικά ομορφιάς που πρέπει να χρησιμοποιείς από νεαρή ηλικία;

Το μυστικό για τη διατήρηση της νεανικότητας στην επιδερμίδα μας είναι να την φροντίζουμε από μικρή ηλικία με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν τα απαραίτητα δραστικά συστατικά για να παραμένει ενυδατωμένη, φρέσκια, λεία και χωρίς σμήγμα.

Ένα από τα πιο γνωστά δραστικά συστατικά το οποίο ξεχωρίζει για τις ευεργετικές του ιδιότητες είναι το έκκριμα σαλιγκαριού. Είναι πλούσιο σε φυσικά δραστικά συστατικά, όπως κολλαγόνο, πεπτίδια, πρωτεΐνες, γλυκολικό οξύ, αλλαντοΐνη, ελαστίνη, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ και γι’ αυτό είναι γνωστό για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση.

Τα προϊόντα Benelica είναι εξειδικευμένα καλλυντικά τα οποία, εκτός από το Χαβιάρι και το έκκριμα σαλιγκαριού, περιέχουν και άλλα δραστικά συστατικά ειδικά για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας, όπως: βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα, πανθενόλη, εκχυλίσματα χαμομηλιού και ελιάς και πολλά άλλα.

Ο συνδυασμός των συστατικών τους κάνουν τη διαφορά και είναι ο ιδανικός και για νεανικές επιδερμίδες.

Η Aqua Care All Day Cream της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριού και οξυγόνο,  είναι η κατάλληλη 24ώρη κρέμα για τα νεανικά δέρματα η οποία οξυγονώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας και την τρέφει σε βάθος.

Η Κρέμα Ματιών της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριού και ενεργή καφεΐνη, διατηρεί ενυδατωμένη την περιοχή γύρω από τα μάτια και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, χωρίς να αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας.

 

Η Κρέμα Χεριών της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριού, βούτυρο καριτέ, προβιταμίνη Β5, χαμομήλι, εκχύλισμα ελαίου, αναπλάθει τα ταλαιπωρημένα χέρια και δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας κατά της ξηρότητας.

Η χρήση καλλυντικών με έκκριμα σαλιγκαριού βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και βοηθάει πολύ στη βαθιά ενυδάτωση και στην αντιγήρανση. Όσο μεγαλύτερη είναι η φροντίδα προς την επιδερμίδα μας τόσο περισσότερο η ηλικία θα γίνει σύμμαχος μας!

 

Μάρθα Φραγκούλη

General Manager

Benelica VPA