Ποια είναι τα tips για να αποκτήσεις λάμψη τις γιορτές

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τις ημέρες των Χριστουγέννων και αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας για να αποκτήσει άμεσα λάμψη και ενυδάτωση! Τα προϊόντα Benelica, λοιπόν, σας παρέχουν τα κατάλληλα προϊόντα για να λάμψετε τις γιορτές αλλά και για να διατηρήσετε αυτήν τη λάμψη!

 

1ο tip: Καθαρισμός Προσώπου

Η αφαίρεση των ρύπων από την επιδερμίδα μας είναι απαραίτητη προκειμένου να απορροφηθούν σωστά τα ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά από τη χρήση της κρέμας σας.

Τα προϊόντα Benelica σας προσφέρουν 2 καινοτόμα καλλυντικά ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας:

 

  • Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellar 3 σε 1, με αλλαντοίνη, πανθενόλη, εκχύλισμα αλόης και αγγουριού, απομακρύνει το μακιγιάζ και τρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.
  • Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1, πλούσιο σε έκκριμα σαλιγκαριών, αλόη και φυσικά ένζυμα, καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει τις στιβάδες του δέρματος.

2ο tip: Aπολέπιση Προσώπου

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας, όμως, δεν αρκεί μόνο με τα προϊόντα καθαρισμού. Τα Benelica παρέχουν τη μοναδική Απολεπιστική Κρέμα Προσώπου που είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριού, σε υδατοδιαλυτό σύμπλεγμα βιταμινών A,E και F, σε καλέντουλα και σε κόκκους από ελιά και ρύζι. Η Απολεπιστική Κρέμα Προσώπου απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα ούτως ώστε να απορροφηθούν σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά από την περιποίηση που θα ακολουθήσει.

Benelica Peeling ENG

 

3ο tip Σύσφιξη Προσώπου

Μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση, καλό είναι να τοποθετηθεί στην επιδερμίδα ένας ορός σύσφιξης και λείανση των ρυτίδων. Τα Benelica σας παρέχουν 3 ειδή ορών: το Serum Lifting που είναι πλούσιο σε έκκριμα σαλιγκαριών και πολυσακχαρίτες. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος. To Snail Caviar Luxurious Serum με χαβιάρι σαλιγκαριού, έκκριμα σαλιγκαριού και μικροσφαιρίδια από βιταμίνη Ε. Το συγκεκριμένο προϊόν δίνει λάμψη, τρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για πιο ώριμες επιδερμίδες. Και τη μοναδική θεραπεία Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment διάρκειας ενός μηνός. Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελείται από 2 προϊόντα: τα φυσικά ένζυμα που προσφέρουν φυσική απολέπιση και από τον αυτούσιο ορό σαλιγκαριού ο οποίος παρέχει σύσφιξη στην επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη θεραπεία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζει λάμψη και ανανέωση των κυττάρων.

 

4ο tip: Ενυδάτωση Προσώπου

Τελευταίο και σημαντικό βήμα για να ολοκληρώσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας και για να αποκτήσουμε τη λάμψη που επιθυμούμε είναι η τοποθέτηση ενυδατικής ή αντιγηραντικής κρέμας. Η Ενυδατική 24ώρη κρέμα με έκκριμα σαλιγκαριού, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 ή η Ενυδατική Aqua Care All Day Cream, με έκκριμα σαλιγκαριού και οξυγόνο, προσφέρει ενυδάτωση και διατηρει την υγρασία στην επιδερμίδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, η Αντιγηραντική Κρέμα με έκκριμα σαλιγκαριού και σύμπλοκο χαλκού ή η Snail Caviar Luxurious Cream, με χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού, κάνει αντιγήρανση και τρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Και οι δύο αντιγηραντικές κρέμες ξεχωρίζουν για την πλούσια υφή τους, για το υπέροχο άρωμα τους, για τη μεταξένια και απαλή αίσθησή τους και προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε για άμεση αναζωογόνηση και λάμψη!

Και κλείνουμε με μία συμβουλή: ας ξεκινήσουμε τώρα να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και ας εντάξουμε στην καθημερινότητά μας την περιποίησή της ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα! Η συγκεκριμένη φροντίδα δεν θα διαρκέσει παραπάνω από 15’ και θα αναζωογονήσει άμεσα την επιδερμίδα μας, θα της δώσει λάμψη, θα την θρέψει σε βάθος και θα την ξεκουράσει με στόχο ο χρόνος να γίνει σύμμαχος μας!