Ποια κρέμα σου ταιριάζει;

Για να ανακαλύψεις ποια κρέμα σου ταιριάζει, πρέπει να καταλάβεις τις ανάγκες του προσώπου σου.

Καθαρισμός

O καθαρισμός στην επιδερμίδα είναι απαραίτητος να γίνεται ιδανικά 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ). Η Benelica σου παρέχει 3 ιδιαίτερα προϊόντα καθαρισμού για απομάκρυνση των ρύπων και για βαθύ καθαρισμό τα οποία  ταυτόχρονα ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα σου και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellar, με πανθενόλη και αλλαντοίνη, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και καταπραϋνει την επιδερμίδα αφήνοντας μία ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα. Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1, με έκκριμα σαλιγκαριού, αλόη και φυσικά ένζυμα, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σου και συγχρόνως προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Η Απολεπιστική Κρέμα Προσώπου απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου δίνοντας την αίσθηση της φρεσκάδας.

Eνυδάτωση

Η ανάπλαση, η αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού  δέρματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με τον όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή υγιούς δέρματος κάτω από την επιδερμίδα και την αντιμετώπιση των φθορών που έχουν προκληθεί με την πάροδο του χρόνου ή από εξωγενείς παράγοντες. Σήμερα, με τα κατάλληλα προϊόντα, έχουμε τη δυνατότητα να αναζωογονήσουμε τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να επαναφέρουμε στο δέρμα μας τη νεανική του υφή.

Η Benelica δίνει τροφή στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να την διατηρήσεις ενυδατωμένη και φρέσκια. Εάν έχεις μεικτή ή ξηρή επιδερμίδα, είναι κατάλληλη για σένα η Ενυδατική 24η Κρέμα Benelica με έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε και με 10SPF προστασία κατά του ήλιου. Εάν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, η Benelica σου προτείνει την Ενυδατική 24η Κρέμα Aqua Care All Day Cream με οξυγόνο, καθότι προστατεύει το DNA των κυττάρων από τη φωτογήρανση, έχει αναδομητική δράση και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

Αντιγήρανση

Με την πάροδο των χρόνων και σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής, τα κύτταρα της επιδερμίδας γερνούν. Για να παραμείνει η επιδερμίδα σου φρέσκια και νεανική, καλό είναι να την περιποιείσαι καθημερινά με ειδικά καλλυντικά τα οποία είναι πλούσια σε αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Η Αντιγηραντική Κρέμα Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριών και πλούσια υφή, έχει σχεδιαστεί ειδικά για σένα και σου δίνει το όπλο για την καταπολέμηση της γήρανσης. Περιέχει τα κατάλληλα δραστικά συστατικά για την άμεση κυτταρική ανανέωση, για τη μείωση της χαλάρωσης και για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Για πιο άμεσα αποτελέσματα, η Benelica έχει σχεδιάσει, επιπλέον, την ενισχυμένη Αντιγηραντική Κρέμας Νύχτας, τη Snail Caviar Luxurious Cream, για άμεση σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων. Χάρη στο καινοτόμο δραστικό συστατικό, το Χαβιάρι Σαλιγκαριού, αλλά και στην πλούσια σύνθεση της σε δραστικά συστατικά, όπως φυτά με ισχυρές  ενυδατικές και αντιγηραντικές δράσεις, η επιδερμίδα γίνεται απαλή και βελούδινη και αποκτά μία αέρινη, δροσερή, φρέσκια και μεταξένια υφή.

Σύσφιξη

Με την πάροδο του χρόνου το φυσικό περίγραμμα του προσώπου χαλαρώνει παίρνοντας μαζί του τη νεανική του όψη, τη σφριγηλότατη και τη λάμψη που είχε αρχικά. Τα συγκεκριμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης υπόσχονται να χαρίσουν στο δέρμα σου τη σύσφιξη που έχει ανάγκη και να επαναφέρουν το οβάλ τονίζοντας το φυσικό σχήμα του προσώπου και των χαρακτηριστικών σου. Η Benelica προσφέρει τον μοναδικό Ορό Σύσφιξης και Λείανσης των ρυτίδων για άμεση και παρατεταμένη σύσφιξη της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε έκκριμα σαλιγκαριού και πολυσακχαρίτες. Ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη και αφήνει μία απαλή και βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Για πιο έντονο και άμεσο αποτέλεσμα η Benelica προτείνει, επίσης, το μοναδικό ενισχυμένο Serum Αντιγήρανσης, Snail Caviar Luxurious Serum, με Χαβιάρι Σαλιγκαριού. Ο εκρηκτικός συνδυασμός του Χαβιαριού και του εκκρίματος σαλιγκαριού με τα μικροσφαιρίδια από βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση της επιδερμίδας σου και τρέφει σε βάθος τις στιβάδες της. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Ανάπλαση

Η Benelica προσφέρει μοναδικά καλλυντικά για την ανάπλαση της επιδερμίδας σου! Η ενισχυμένη Αντιγηραντική Κρέμα, Snail Caviar Luxurious Cream, με Χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού, εκτός από αντιγήρανση, κάνει άμεση ανάπλαση στην επιδερμίδα. Χάρη στην πλούσια σύνθεση της και στα μικροσφαίδια με βιταμίνη Ε, τα αποτελέσματα είναι ορατά στην επιδερμίδα σου από την πρώτη ημέρα χρήσης της! Όμως, η Benelica έχει φροντίσει για σένα και σου προσφέρει ακόμα ένα καινοτόμο προϊόν το Gel Αναζωογόνησης, με έκκριμα σαλιγκαριών και δροσερή υφή για γρήγορη ανάπλαση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Το Gel Ανάπλασης απαλύνει τις αλλοιώσεις του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητα και βελτιώνει τις λεπτές & βαθιές ρυτίδες. Για πιο ιδιαίτερα αποτελέσματα, η Benelica έκανε ένα βήμα παραπάνω και σου προσφέρει τη μοναδική θεραπεία, Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment, όπου τα φυσικά ένζυμα με το έκκριμα σαλιγκαριού  κάνουν άμεση ανάπλαση και αντιγήρανση στην επιδερμίδα. Το Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment διαρκεί ένα μήνα, εξαλείφει τις μικρές ρυτίδες και βελτιώνει την υφή του δέρματος χαρίζοντας λάμψη και ανάπλαση!

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA