Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της αλόης στα καλλυντικά προϊόντα Benelica;

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν, όχι μόνο χάρη στο έκκριμα σαλιγκαριού που είναι ευεργετικό και που αποτελεί το βασικό δραστικό συστατικό τους, αλλά κυρίως χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των ενεργών συστατικών πουπεριέχουν.

Ένα από τα δραστικά συστατικά που επιλέχθηκε από το εξειδικευμένο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι η αλόη βέρα! Η αλόη βέρα είναι ιδιαίτερα ευεργετική καθότι καταπραΰνει την επιδερμίδα, έχει αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα χαρίζει στην επιδερμίδα μας απαλότητα και φρεσκάδα.

Εμείς επιλέξαμε να συνδυάσουμε την αλόη σε δύο ιδιαίτερα καλλυντικά προϊόντα Benelica που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα και απομακρύνουν τους ρύπους.

• Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellar 3 σε 1, με πανθενόλη, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα αλόης, εκχύλισμα αγγουριού, είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ (ακόμα και το αδιάβροχο) και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς και αφήνει μία μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε συνδυαστικά με το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1 είτε μόνο του.


• Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1, με έκκριμα σαλιγκαριού, αλόη & φυσικά ένζυμα, καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος. Είναι κατάλληλο για όλο το πρόσωπο. Έχει διπλή δράση καθότι απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια του σμήγματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα.

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA