Ποιοι είναι οι αποτελεσματικοί συνδυασμοί καλλυντικών προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου;

Γνώριζες ότι η απλή χρήση των καλλυντικών προϊόντων δεν είναι αρκετή για να σου δώσει τα αποτελέσματα που έχεις ανάγκη; Το μυστικό για να κάνεις τη διαφορά είναι ο συνδυασμός των καλλυντικών που θα χρησιμοποιήσεις.

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica σου δίνουν τη λύση για κάθε ανάγκη.

Έχεις ανάγκη από σύσφιξη και ενυδάτωση ή αντιγήρανση; 

Ο απαραίτητος συνδυασμός είναι:

Το Serum Lifting της Benelica είναι το κατάλληλο προϊόν για άμεση και παρατεταμένη σύσφιξη της επιδερμίδας. Το έκκριμα σαλιγκαριού και το βιοτεχνολογικό σύμπλοκο ολιγό και πολυσακχαριτών λειαίνει σε βάθος τις λεπτές και τις βαθιές γραμμές και ενισχύει το κολλαγόνο, ενώ παράλληλα αυξάνει την ελαστίνη της επιδερμίδας.

Η Benelica έχουν σχεδιάσει και παράξει για εσένα 2 ενυδατικές κρέμες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα είναι κατάλληλη για μεικτές και ξηρές επιδερμίδες. Είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριών, πολυσακχαρίτες, υαλουρονικό οξύ, NMF, βιταμίνη Ε και προ-βιταμίνη Β5 και προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και παρατεταμένη ελαστικότητα. Επίσης, περιέχει 10spf βαθμούς προστασίας κατά τον ήλιο και προλαμβάνει τη γήρανση της επιδερμίδας από την ηλιακή έκθεση. Η ενυδατική Aqua Care All Day Cream ενδείκνυται για πιο λιπαρές επιδερμίδες και είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριών, σε υαλουρονικό οξύ και σε τετραπεπτίδιο. Δίνει παρατεταμένη ενυδάτωση, οξυγονώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας, επανορθώνει την ελαστικότητα και έχει αναδομητική δράση.

Η Αντιγηραντική Κρέμα της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριών, με υαλουρονικό οξύ, με σύμπλοκο χαλκού, με αργανέλαιο, μειώνει τη χαλάρωση της επιδερμίδας, αυξάνει την ελαστικότητά της και ενισχύει το κολλαγόνο. Εχει πλούσια αντιγηραντική δράση και ταιριάζει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

 

Έχεις ανάγκη από ενίσχυμένη σύσφιξη και αντιγήρανση; 

Ο απαραίτητος συνδυασμός είναι

Η Benelica VPA έχουν δημιουργήσει για εσένα δύο ενισχυμένα καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα που ξεχωρίζουν χάρη στο Χαβιάρι Σαλιγκαριού και καταπολεμούν τη γήρανση της επιδερμίδας.

Το Snail Caviar Luxurious Serum, με χάβιαρι και έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνη Λούπινου, πανθενόλη, αλλαντοίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και βιταμίνη F, έχει αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, προλαμβάνει τη ξηρότητα και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Χάρη στα μικροσφαιρίδια με βιταμίνη Ε αλλά και στον πλούσιο συνδυασμό των συστατικών που περιέχει, το Snail Caviar Luxurious Serum καταπολεμά τη γήρανση της επιδερμίδας και τρέφει σε βάθος τις στιβάδες της.

Ο συνδυασμός του Snail Caviar Luxurious Serum με την Snail Caviar Luxurious Cream έχει θαυματουργά αποτελέσματα.

Η Snail Caviar Luxurious Cream, με χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και αλλαντοίνη, έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει το κολλαγόνο, βελτιώνει την όψη της επιδρμίδας και αυξάνει την ελαστικότητα.

Η Snail Caviar Luxurious Cream είναι ενισχυμένη Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, όπως φυτά με ισχυρές αντιγηραντικές δράσεις, ενυδατικές ιδιότητες, μικροσφαιρίδια με βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση της επιδεμίδας και την αναπλάθει σε βάθος.

 

Δοκίμασε και εσύ τα καλλυντικά προϊόντα Benelica και ζήσε την αλλαγή που ονειρεύεσαι!

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA