Πως να αποκτήσω λαμπερή επιδερμίδα λίγο πριν από τις γιορτές;

Και να που πλησιάζουν πάλι τα Χριστούγεννα και ξεκινάμε πυρετωδώς τις προετοιμασίες μας για τις γιορτινές ημέρες. Και φυσικά κύριο μέλημα μας είναι να δώσουμε λάμψη και να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα μας.

Εάν αναρωτιέστε ποιος είναι ο σωστός και γρήγορος τρόπος, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και σε χρόνο ρεκόρ θα νιώσετε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας.

1ο βήμα: Καθαρίζουμε και απομακρύνουμε τους ρύπους από την επιδερμίδα μας με το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellar 3 σε 1 της Benelica που είναι πλούσιο σε δραστικά συστατικά και περιέχει αλλαντοΐνη, πανθενόλη, εκχύλισμα αλόης και αγγουριού. Χάρη στην πανθενόλη και στο εκχύλισμα αλόης αφήνει μία μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα και την κάνει λεία και απαλή

2ο βήμα: Χαρίζουμε σύσφιξη στην επιδερμίδα με το Serum Lifting της Benelica που λειαίνει την επιδερμίδα και τη συσφίγγει. Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού σε υψηλή συγκέντρωση και βιοτεχνολογικό σύμπλοκο ολίγο και πολυσακχαριτών που ενυδατώνουν και αναπλάθουν σε βάθος την επιδερμίδα.

 

3ο βήμα: Τελευταίο και απαραίτητο βήμα είναι η χρήση της Ενυδατικής 24ώρης Κρέμας ή της Αντιγηραντικής Κρέμας Νυκτός της Benelica. Και τα δύο αυτά προϊόντα έχουν σχεδιασθεί ούτως ώστε να διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά και περιέχουν έκκριμα σαλιγκαριού, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και προ-βιταμίνη Β5. Η υφή τους είναι λεπτή και το άρωμα τους απαλό! Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να απομακρύνετε την αφυδάτωση και να είστε πάντα λαμπερή!

Εντάξτε αυτά τα απλά βήματα στην καθημερινότητά σας και νιώστε άμεσα τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!

 

Μάρθα Φραγκούλη

General Manager

Benelica VPA