Πότε πρέπει να αλλάζουμε την κρέμα προσώπου μας για να μη συνηθίζει η επιδερμίδα μας;

Συχνά ακούμε και διαβάζουμε ότι είναι καλό να εναλλάσσουμε τα καλλυντικά μας προϊόντα για να μη συνηθίζει η επιδερμίδα μας. Αυτό είναι μύθος αρκεί, όμως, να υπάρχει συνδυασμός των προϊόντων και να τρέφεται η επιδερμίδα μας με πολλαπλά και ευεργετικά συστατικά. Φυσικά, θα πρέπει να δίνεται η δέουσα προσοχή στην επιλογή των προϊόντων και να αποφεύγεται ο συνδυασμός προϊόντων από διαφορετικές εταιρείες καλλυντικών για να αποφευχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Γι’αυτό και η Benelica έχει μεριμνήσει και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα τα οποία έχουν σχεδιασθεί για όλους τους τύπους του δέρματος και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους προκειμένου να πετύχουμε τα επθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να τα συνηθίζει η επιδερμίδα μας και να χάνει τη λάμψη της.

Πρωϊνές Κρέμες:

Προτείνουμε, λοιπόν, να χρησιμοποιούμε διαφορετικές κρέμες κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλες τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό είναι να χρησιμοποιείται η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα ή η Aqua Care All Day Cream της Benelica με έκκριμα σαλιγκαριού, με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες για παρατεταμένη ενυδάτωση και για κυτταρική οξυγόνωση. Όλο το χρόνο και κυρίως στις περιόδους με ηλιόφανεια, μετά την κρέμα μας είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακής προστασίας για να αποφευχθεί η φωτογήρανση. Η Benelica παρέχει 3 αντιηλιακά προϊόντα: με 30spf, με 50spf και με 50+ και χρώμα.

Όλα τα αντιηλιακά Benelica προστατεύουν εξίσου κατά του ήλιου και έχουν απαλή και μεταξένια υφή, ενώ το άρωμα τους είναι υπέροχο, δροσερό και καλοκαιρινό!

 

Κρέμες Νυχτός:

Κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου ανοίγουν οι πόροι της επιδερμίδας και τα συστατικά διεισδύουν σε βάθος λόγω της ήρεμης κατάστασης του οργανισμού μας, καλό είναι να χρησιμοποιούμε πιο ενισχυμένες κρέμες που δρουν κατά της γήρανσης της επιδερμίδας. Η Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός της Benelica με έκκριμα σαλιγκαριού ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, ενώ η Ενισχυμένη Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας με χαβιάρι και έκκριμα σαλιγκαριού κάνει άμεση ανάπλαση και λειαίνει τις ρυτίδες. Στόχος μας είναι να φροντίζουμε όλο το 24ώρο την επιδερμίδα μας για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε την πρόωρη γήρανση της. Και φυσικά…προτείνουμε πριν τη χρήση της Αντιγηραντικής μας Κρέμας τη νύχτα, να έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός και φυσική απολέπιση των νεκρών κυττάρων με την Απολεπιστική Κρέμα Προσώπου Benelica. Η αίσθηση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι μοναδική και η επιδερμίδα μας, εκτός του ότι καθαρίζει σε βάθος,  ενυδατώνεται και ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα και απαλότητά της!

 

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA