Πώς να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα μόνη μου στο σπίτι;

Αναρωτιέσαι εάν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την κυτταριτίδα μόνη σου στο σπίτι;

Και όμως, υπάρχει! Η Benelica έχει φροντίσει για εσένα και γι’αυτό σχεδίασε το καινοτόμο καλλυντικό προϊόν Enzymatic Slimming System το οποίο είναι κατάλληλο για προσωπική χρήση στο σπίτι.

Το Εnzymatic Slimming System είναι ένας μοναδικός συνδυασμός για άμεση ανάπλαση και σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας. Μειώνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και επαναφέρει την όψη, τη φωτεινότητα και τα επίπεδα υγρασίας στη φυσική τους κατάσταση.

Πρόκειται για ένα σετ το οποίο αποτελείται από δύο προϊόντα:

  1. Την Enzymatic Revitalizing Lotion.

Η Enzymatic Revitalizing Lotion είναι μοναδική λοσιόν που περιέχει φυσικά ένζυμα, πανθενόλη, αλόη, φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και έκκριμα σαλιγκαριού. Τοποθετείται στους γλουτούς, στα χέρια και στην περιοχή της κοιλιάς. Κάνει φυσική απολέπιση στην επιδερμίδα και βοηθάει στην καλύτερη εισχώρηση των δραστικών συστατικών, ενώ παράλληλα αναπλάθει τα κύτταρα.

  1. Το Body Anticellulite Freeze Gel.

Το Body Anticellulite Freeze Gel είναι ένα ειδικό τζελ ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα κάνει σύσφιξη και αναδομεί την επιδερμίδα. Αφήνει την αίσθηση της δροσιάς και του παγώματος και τοποθετείται μετά την ενζυματική λοσιόν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή και την τρέφει σε βάθος από τις πρώτες ημέρες χρήσης τους.

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA