Σε ποιες περιπτώσεις και σε ποια δέρματα είναι ιδανικό να χρησιμοποιείται το Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment;

H εταιρεία μας, Benelica VPA, έχοντας ως κύριο στόχο τη φροντίδα της επιδερμίδας και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων σχεδίασε το πρωτοποριακό προϊόν Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment.

Στόχος:

Η μοναδικότητα του συγκεκριμένου προϊόντος έγκειται στο συνδυασμό των φυσικών ενζύμων και  του αυτούσιου εκκρίματος σαλιγκαριού έχοντας ως στόχο την αναγέννηση της επιδερμίδας αλλά παράλληλα και τη σύσφιξή της. Τα φυσικά ένζυμα κάνουν απολέπιση των νεκρών κυττάρων και βοηθούν ως προς το να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά σε βάθος, χωρίς η επιδερμίδα να ξεφλουδίζει. Η επιδερμίδα αναγεννάται και αρχίζει να ανακτά τη χαμένη της λάμψη. Το αυτούσιο έκκριμα σαλιγκαριού προσφέρει σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Ο συνδυασμός αυτών των προϊόντων είναι ιδιαίτερος καθότι έχει θεαματικά αποτελέσματα μόλις σε ένα μήνα από την πρώτη ημέρα χρήσης.

Χρήση:

Με το Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει μία σύντομη θεραπεία στην επιδερμίδα του και να αποκτήσει τη χαμένη λάμψη που μειώνεται λόγω των χρόνων. Η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος ενδείκνυται σε ταλαιπωρημένα δέρματα, σε δέρματα μετά από ακμή, σε αφυδατωμένα δέρματα, σε δέρματα με έντονη λιπαρότητα και σε ξηρά δέρματα. Αρχικά, τοποθετούνται η λοσιόν με τα φυσικά ένζυμα (Renewal Enzymatic Lotion) και στη συνέχεια, αφού απορροφηθούν τα φυσικά ένζυμα, τοποθετείται το αυτούσιο έκκριμα σαλιγκαριού (Renewal Snail Serum). Για καλύτερα αποτελέσματα αλλά και για μία πιο ολοκληρωμένη θεραπεία, στο τέλος συνίσταται η χρήση είτε ενυδατικής είτε αντιγηραντικής κρέμας. Καλό είναι η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος να γίνεται το βράδυ όπου ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και η εισχώρηση των προϊόντων είναι πιο αποτελεσματική. Εφόσον επιλεχθεί η χρήση του το πρωί, τότε είναι απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία.

Δοκίμασε το και εσύ για να νιώσεις τη διαφορά σε μόλις ένα μήνα από την πρώτη ημέρας χρήσης!

Benelica Renewal Treatment
Μάρθα Φραγκούλη
Operations Manager
Benelica VPA