Πόσο σημαντική είναι η σωστή ενυδάτωση και το καλοκαίρι;

Moisturizing

 

Το καλοκαίρι η ανάγκη για την ενυδάτωση του οργανισμού μας αυξάνεται, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και της έντονης εφίδρωσης. Το σώμα μας αφυδατώνεται όπως και η επιδερμίδα μας, η οποία χάνει την υγρασία της και την ελαστικότητά της. Πρέπει να φροντίσουμε ιδιαίτερα την επιδερμίδα μας καθώς, η θερμοκρασία ανεβαίνει, ώστε να διατηρήσουμε την ομορφιά μας.

Ποια όμως είναι τα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για όμορφη, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα;

Ακολουθούν τα παρακάτω:

  • Μην παραλείπετε να πίνετε νερό. Οι ανάγκες του οργανισμού, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, για νερό είναι πολύ αυξημένες και συστήνεται να καταναλώνουμε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια ημερησίως. Οι χυμοί και τα φρούτα, βοηθούν επίσης στην ενυδάτωση.
  • Διατηρείτε την επιδερμίδα καθαρή. Αφαιρέστε σχολαστικά το make up, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, δύο φορές την ημέρα πριν την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας για καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, μία με δύο φορές την εβδομάδα εφαρμόστε μια απολεπιστική κρέμα για βαθύ καθαρισμό. Η απολεπιστική κρέμα της Βenelica, είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.
  • Εφαρμόστε στην επιδερμίδα σας μία κατάλληλη ενυδατική κρέμα. Η ενυδατική κρέμα 24h της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριών και υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει σε βάθος, ρυθμίζει και κατακρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, καθώς βελτιώνει την ελαστικότητά της.
  • Χρησιμοποιήστε μάσκα προσώπου. Η ενυδατική μάσκα προσώπου με έκκριμα σαλιγκαριών, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο της Benelica, ενυδατώνει σε βάθος, ηρεμεί και τονώνει την επιδερμίδα, λόγω των καταπραϋντικών και τονωτικών συστατικών που περιέχει.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας το καλοκαίρι ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα προκειμένου, να παραμείνει σφριγηλή και υγιής.