Τι πρέπει να αλλάζουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας την Άνοιξη;

Η Άνοιξη είναι μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή μας, γιατί αρχίζουμε να νιώθουμε μία θετική αλλαγή στη διάθεση μας! Η φύση ξαναζωντανεύει, τα λουλούδια ανθίζουν, οι ευωδιές κατακλύζουν τη φύση με τα πολυποίκιλα χρώματα των λουλουδιών να συνθέτουν εικόνες και πίνακες ζωγραφικής! Η διάθεση μας βελτιώνεται συνεχώς σε συνδυασμό με την προσμονή μας για το καλοκαίρι!

Περίοδος για αλλαγές στα καλλυντικά μας προϊόντα:

Γι’ αυτό, λοιπόν, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι, λόγω της έντονης έκθεσης στον ήλιο και της φωτογήρανσης, η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, αποκτά πανάδες και τα σημάδια κούρασης και ρυτίδων γίνονται έντονα. Εκτός  από τα προϊόντα που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι, καλό είναι να έχει προηγηθεί η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας ούτως ώστε να μειώσουμε ορατά τα σημάδια της αφυδάτωσης και της γήρανσης.

Κατάλληλα Καλλυντικά Προϊόντα:

Η Benelica παρέχει μία μοναδική θεραπεία για την επιδερμίδα με δύο μόνο προϊόντα:

Το Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment είναι ένα σετ που αποτελείται από δύο μοναδικά προϊόντα και έχει διπλό στόχο: χάρη στην ενζυματική λοσιόν, κάνει φυσική απολέπιση των νεκρών κυττάρων και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Ενώ, με το αυτούσιο έκκριμα σαλιγκαριού προσφέρει παράλληλα ορατή σύσφιξη στην επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν αφήνει λιπαρότητα, ενδείκνυται για όλους τους τύπους του δέρματος και διαρκεί περίπου για ένα μήνα. Μετά την απορρόφηση του Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment, μπορεί να τοποθετηθεί είτε η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα είτε η Αντιγηραντική Κρέμα για να νιώσουμε την απόλυτη ενυδάτωση και αντιγήρανση. Η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα είναι ελαφριά, έχει απαλή υφή και παρέχει 10spf βαθμούς προστασία κατά του ήλιου. Μπορεί να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Η Αντιγηραντική Κρέμα έχει πιο πλούσια υφή και χρησιμοποιείται κυρίως το βράδυ. Όλα τα προϊόντα Benelica περιέχουν έκκριμα σαλιγκαριού που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς και για την καταπολέμηση της γήρανσης χάρη στο φυσικό κολλαγόνο του ίδιου του εκκρίματος και των πλούσιων δραστικών συστατικών του!

Αποτελέσματα:

Ο συνδυασμός αυτών των δύο προΪόντων είναι μοναδικός, γιατί πετυχαίνει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας σε βάθος αλλά παράλληλα της χαρίζει σύσφιξη, ενυδάτωση και αντιγήρανση, χωρίς να βαραίνει η επιδερμίδα μας και να χάνεται η λάμψη της!

 

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA