Νέα καλλυντική σειρά “Feel Greece” της Benelica με άρωμα Ελλάδας

Η ελληνική ομορφιά και η ιδιαιτερότητα της ελληνικής φύσης ενέπνευσε τη νέα καλλυντική σειρά “Feel Greece” της Benelica με άρωμα Ελλάδας. Τα χρώματα του ελληνικού ουρανού, η καλοκαιρινή δροσιά, η μαγεία των ελληνικών γεύσεων καθώς και ο πλούτος της ελληνικής γαστρονομίας έδωσαν το έναυσμα για τη δημιουργία αυτών των 3 νέων καινοτόμων προϊόντων που παράχθηκαν με μεράκι και αγάπη.

– Η νέα Κρέμα Χεριών Benelica (50ml) με έκκριμα σαλιγκαριού, πανθενόλη, βιολογικό ελαιόλαδο και βούτυρο καριτέ, χαρίζει άμεση απαλότητα και τρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα χέρια, κυρίως το καλοκαίρι όπου τα χέρια ταλαιπωρούνται λόγω της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο και της παραμονής στο νερό. Το άρωμα της κρέμας έχει νότες πορτοκαλιού και τα χρώματα της συσκευασίας είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό ουρανό.

– Η Ενυδατική Leave On Μάσκα Προσώπου (8ml) δεν είναι απλή μάσκα, αλλά κρεμό-μάσκα, δηλ. μάσκα που έχει τις καταλλήλες ιδιότητες να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα. Γι’αυτό και δεν απαιτείται η αφαίρεσή της από την επιδερμίδα! Είναι πλούσια σε δραστικά ελληνικά συστατικά, όπως το έκκριμα σαλιγκαριού, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και η αλόη βέρα. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και μπορεί να παραμείνει στο πρόσωπο για να διατηρήσει την υγρασία της. Το άρωμα του ξερού σύκου μας θυμίζει καλοκαίρι και μας χαρίζει δροσιά.

– Η Αντιρυτιδική Leave On Μάσκα Προσώπου (8ml) περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, έλαιο κουκουτσιών σταφυλιού, πεπτίδια ρυζιού, βιταμίνη Ε και πανθενόλη. Εχει βαθιά αντιγηραντική δράση και αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα, καθότι και αυτή η μάσκα μπορεί να παραμείνει στην επιδερμίδα για να δράσει σε βάθος. Το άρωμα της είναι μεθυστικό και κατεξοχήν καλοκαιρινό, αφού δεν είναι άλλο παρά αυτό του σταφυλιού!

Τα τρία νέα προϊόντα της σειράς “Feel Greece” της Benelica σχεδιάστηκαν με κύριο γνώμονα τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα αλλά και την ασφαλή χρήση τους, ιδιώς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου τα καλλυντικά χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους του δέρματος και είναι εύκολα ώς προς τη χρήση τους. Η Κρέμα Χεριών προστατεύει φυσικά την επιδερμίδα από τη ξηρότητα και οι μάσκες ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης ξεχωρίζουν χάρη στο μοναδικό τους ιδίωμα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κρέμες, δηλ. να παραμείνουν στην επιδερμίδα είτε για ενυδάτωση είτε για αντιγήρανση. Είναι τα κατάλληλα προϊόντα που μπορούν να σε συντροφεύσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σου και να ταξιδέψουν μαζί σου παντού!