Οι κρέμες που σας ταιριάζουν είναι:

Η ανάπλαση, αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού  δέρματος δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Με τον όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή υγιούς δέρματος κάτω από την επιδερμίδα και την αντιμετώπιση των φθορών που έχουν προκληθεί με την πάροδο του χρόνου ή από εξωγενείς παράγοντες. Σήμερα, με τα κατάλληλα προϊόντα, έχουμε τη δυνατότητα να αναζωογονήσουμε τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να επαναφέρουμε στο δέρμα μας τη νεανική του υφή.

Η Benelica δίνει τροφή στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σου και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διατηρήσεις ενυδατωμένη και φρέσκια την επιδερμίδα σου.

Εάν έχεις μεικτή ή ξηρή επιδερμίδα, είναι κατάλληλη για σένα η Ενυδατική 24η Κρέμα Benelica με έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε και με 10SPF προστασία κατά του ήλιου.

Εάν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, η Benelica σου προτείνει την Ενυδατική 24η Κρέμα Aqua Care All Day Cream με οξυγόνο η οποία προστατεύει το DNA των κυττάρων από τη φωτογήρανση, έχει αναδομητική δράση και σου προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

-30%
Original price was: 38.50 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 26.95 €.
-30%
Original price was: 38.50 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 26.95 €.

 

Ανακαλύψτε τώρα εδώ όλα τα προϊόντα μας με -30% έκπτωση έως τις 30.10