Παραδοσιακές τελετουργίες ομορφιάς και ευεξίας από όλον τον κόσμο

Από τα χρόνια της αρχαιότητας μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι φρόντιζαν την εξωτερική τους εμφάνιση και ομορφιά αφιερώνοντας χρόνο και ακολουθώντας πιστά συγκεκριμένα βήματα. Τα βήματα αυτά αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος μιας “τελετουργίας” ή πιο απλά μίας “ρουτίνας”.

Εμπνευσμένοι από τις τελετουργίες ομορφιάς, η Benelica σας προτείνει κάποιες ρουτίνες ομορφιάς για να φροντίσετε και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας.

Ανάψτε το Κερί Ευεξίας – Spiral of Life Freshness για φρεσκάδα ή το Κερί Ευεξίας – Spiral of Life Renaissance για αναζωογόνση του χώρου και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για βαθειά και ενισχυμένη δράση κατά της γήρανσης της επιδερμίδας.

  • Καθαρίστε την επιδερμίδα σας με το Beneica Γαλάκτωμα Καθαρισμού 2 σε 1 για άμεση απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα.
  • Στη συνέχεια τοποθετήστε το Benelica Ενισχυμένο Snail Caviar Luxurious Serum με χαβιάρι σαλιγκαριού, με έκκριμα σαλιγκαριού, με μικροσφαιρίδια από βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ και άλλα πλούσια δραστικά συστατικά, για παρατεταμένη σύσφιξη και τόνωση.
  • Έπειτα, αφού απορροφηθεί, το Benelica Ενισχυμένο Snail Caviar Luxurious Serum, τοποθετήστε με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια, την Benelica Ενισχυμένη Snail Caviar Luxurious Cream. Το χαβιάρι σαλιγκαριού, το έκκριμα σαλιγκαριού, τα μικροσφαιρίδια από βιταμίνες, το υαλουρονικό οξύ και η αλλαντοίνη, ενισχύουν την ελαστίνη και το κολλαγόνο και προσφέρουν μοναδική απαλότητα στην επιδερμίδα.
  • Τέλος, η εξειδικευμένη Benelica Κρέμα Λαιμού και Ντεκολτέ, με έκκριμα σαλιγκαριού και βιταμίνη Ε, ολοκληρώνει την τελετουργία αντιγήρανσης, προστατεύοντας την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ από τη γήρανση.

Δοκιμάστε την για να νιώσετε τη διαφορά! (https://www.benelica.gr/routina-enisximenis-antigiransis/