Επιστροφή στην καθημερινότητα και ανάπλαση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές. Ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για αυτή την εποχή;

Ήρθε και ο Σεπτέμβριος και καλούμαστε να ανασυγκροτηθούμε και να μπούμε και πάλι στην καθημερινότητά μας. Και εκτός από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, η επιδερμίδα μας καλεί για άμεση αναζωογόνηση και ανάπλαση.

Λόγω της εκτεταμένης έκθεσης στο ήλιο, έχουμε αρχίσει ήδη να παρατηρούμε τα πρώτα σημάδια της αφυδάτωσης. Τα Benelica, λοιπόν, σας προσφέρουν τη λύση με 3 εξειδικευμένα προϊόντα για να ανακτήσουμε τη χαμένη λάμψη στην επιδερμίδα μας.

  • Το προϊόν Renewal Enzymatic Lotion and Snail Serum Treatment είναι μοναδικό καθότι ο συνδυασμός του απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κάνει ανάπλαση στην επιδερμίδα. Η Ενζυματική Λοσιόν με έκκριμα σαλιγκαριού, παπαΐνη και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες δρα κατά των νεκρών κυττάρων και δημιουργεί ένα μοριακό φιλμ για άμεση και παρατεταμένη ενυδάτωση. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και ενισχύει τη φωτεινότητα. Το μοναδικό έκκριμα σαλιγκαριού που περιέχει είναι καθαρό και αυτούσιο και έχει δυνατή αντιγηραντική δράση. Αναδομεί την επιδερμίδα και τη βοηθά να ανακτήσει τη λάμψη της. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, διαρκεί για ένα μήνα, συστήνεται προς χρήση κυρίως το βράδυ και συνδυάζεται με ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα.

  • To Regenerative Gel είναι ένα μοναδικό Gel Αναζωογόνησης το οποίο είναι oil-free και δεν δημιουργεί λιπαρότητα. Περιέχει υψηλό % εκκρίματος σαλιγκαριού και συνδυαστικά με το υαλουρονικό οξύ και την πανθενόλη, επιδιορθώνει την ενυδάτωση, αναζωογονεί και αναδομεί την επιδερμίδα και ελέγχει τον ερεθισμό που μπορεί να έχει προκληθεί, λόγω της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και έχει αντιγηραντική και αντί-ερεθιστική δράση. Συστήνεται προς χρήση σε όλο το πρόσωπο, κυρίως στις βαθιές και λεπτές ρυτίδες αλλά και στις ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από το στόμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή και να συνδυαστεί με την ενυδατική ή την αντιγηραντική κρέμα για πιο άμεσα και καλύτερα αποτελέσματα.
  • Η Απολεπιστική Κρέμα Προσώπου, με έκκριμα σαλιγκαριού, υδατοδιαλυτό σύμπλεγμα βιταμινών A, E και F, αλλαντοΐνη, καλέντουλα, λάδι ελιάς και κόκκους από ελιά και ρύζι, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Κάνοντας απαλή μάλαξη με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα ανακτά την απαλότητα και τη φρεσκάδα της!

 

Μάρθα Φραγκούλη

Operations Manager

Benelica VPA