Κυτταρίτιδα: 6 + 1 βήματα για να την εξαφανίσετε

6+1 Anticellulite tips

 

Η κυτταρίτιδα συναντάται σε όλους τους σωματότυπους. Πρόκειται για  την αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων από την αποθήκευση λίπους.

Εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά και στους βραχίονες και την κοιλιά. Προκαλεί την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνισή της κυτταρίτιδας είναι αρκετοί. Οι βασικότεροι είναι: η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή, η έλλειψη νερού, η έλλειψη άσκησης, η κακή κυκλοφορία ακόμα και οι ορμονικές διαταραχές.

Είναι δύσκολο να εξαφανίσουμε εξολοκλήρου την κυτταρίτιδα. Υπάρχουν όμως τρόποι για να την μειώσουμε και να γίνει το δέρμα πιο λείο.

Τα 6 + 1 βήματα για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα είναι:

  1. Καταναλώστε περισσότερο νερό και αποφύγετε τα ανθρακούχα ποτά και τα αναψυκτικά που περέχουν πολλή ζάχαρη και στην ουσία δεν ξεδιψούν.
  2. Προσέξτε την διατροφή σας. Η μεσογειακή διατροφή που είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρια είναι ιδανική.
  3. Μειώστε το αλάτι στο ελάχιστο, για να μειώσετε την κατακράτηση υγρών. Εντάξτε το πράσινο τσάι στην καθημερινότητά σας διότι είναι διουρητικό.
  4. Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας για την καλή σας υγεία, την τόνωση των μυών, την καλή κυκλοφορία του αίματος και την καύση του λίπους.
  5. Κάντε μπάνιο με χλιαρό νερό.
  6. Κάντε μασάζ στην περιοχής που έχει πρόβλημα για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

+1 Χρησιμοποίησε ένα αποτελεσματικό προϊόν για την κυτταρίτιδα, όπως το Benelica Enzymatic and Slimming System

Αυτός ο μοναδικός και πρωτοποριακός συνδυασμός μειώνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει τη χαλαρή επιδερμίδα, επαναφέρει την όψη, τη φωτεινότητα και τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος στη φυσική τους κατάσταση.

Η ENZYMATIC REVITALIZING LOTIOΝ με φυσικά ένζυμα, Πανθενόλη, Αλόη, Ενυδατικούς Παράγοντες και Έκκριμα σαλιγκαριών προετοιμάζει το δέρμα και βοηθά στη μέγιστη δράση των συστατικών του BODY ANTICELLULITE FREEZE GEL (ενεργή καφεΐνη, εκχυλίσματα κισσού, αγριοκαστανιάς και έκκριμα σαλιγκαριών).

Ο συνδυασμός των φυσικών ενζύμων που περιέχει η λοσιόν, με το gel κυτταρίτιδας επιτυγχάνει φυσική απολέπιση του δέρματος, κυτταρική ανάπλαση και παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα μειώνει δραστικά την κυτταρίτιδα αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και παρέχοντας μοναδική σύσφιξη και αίσθηση παγώματος. To gel απορροφάτε εύκολα, γρήγορα και δεν κολλάει.

Ακολουθώντας αυτά τα 6+1 βήματα μπορείτε να βελτιώσετε την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας και να έχετε την σιλουέτα που επιθυμείτε.