Είναι αλήθεια ότι τα καλλυντικά δεν είναι απαραίτητα, εφόσον γίνονται ενέσιμες θεραπείες;

Επικρατεί συχνά η άποψη ότι, εφόσον γίνονται ενέσιμες θεραπείες, τα καλλυντικά προϊόντα δεν μας είναι απαραίτητα. Όμως, η δράση της ενέσιμης θεραπείας είναι διαφορετική από τη δράση των καλλυντικών προϊόντων.

Τα σωστά καλλυντικά που είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά ενισχύουν την παρατεταμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας της και προλαμβάνουν τη γήρανσή της. Με αυτόν τον τρόπο καθυστερεί η δημιουργία των μικρών γραμμών, αλλά παράλληλα διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το αποτέλεσμα της ενέσιμης θεραπείας. Η όψη της επιδερμίδας μετά από μία ενέσιμη θεραπεία παράλληλα με τη χρήση των καλλυντικών είναι ακόμα πιο λαμπερή και φωτεινή.

Η Ενυδατική 24ώρη Κρέμα της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση. Έχει ευχάριστη και απαλή υφή και δεν βαραίνει την επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα μας τρέφεται σε βάθος και με το συνδυασμό τόσο της ενέσιμης θεραπείας όσο και της συστηματικής χρήσης των καλλυντικών παραμένει νέα και φρέσκια. Εκτός από την ενυδάτωση της επιδερμίδας, τα καλλυντικά προϊόντα μας βοηθούν στην προστασία από τη φωτογήρανσης ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο όπου η έκθεση στον ήλιο είναι πολύωρη. Η Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου 50+ με Χρώμα της Benelica, με έκκριμα σαλιγκαριών, με οργανική Αλόη Βέρα και πανθενόλη, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Το χρώμα της είναι τόσο απαλό που δεν ξεχωρίζει από την υπόλοιπη επιδερμίδα.