Ενυδατικές κρέμες ματιών υπάρχουν πολλές σαν και αυτή καμία. Τι πρέπει να γνωρίζεις για την κρέμα ματιών Benelica;

Κρέμες ματιών υπάρχουν πολλές! Όμως, η Κρέμα Ματιών Benelica ξεχωρίζει, γιατί είναι πλούσια σε έκκριμα σαλιγκαριού, σε φυσική βιταμίνη Κ, σε σύμπλοκο χαλκού και σε ενεργή καφεΐνη. Τα συστατικά της είναι ειδικά σχεδιασμένα και συνδυασμένα ούτως ώστε να καταπολεμώνται οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα γύρω από τα μάτια. Οι ρυτίδες και οι γραμμές γύρω από τα μάτια βελτιώνονται και η κούραση γύρω από τα μάτια αρχίζει και μειώνεται.

Όμως, τι μας προσφέρει το κάθε συστατικό ξεχωριστά;

  • Το έκκριμα σαλιγκαριού προσφέρει σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων αλλά και των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια.
  • Η φυσική βιταμίνη Κ έχει έντονη αντιγηραντική δράση.
  • Το σύμπλοκο χαλκού αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας την οποία και διατηρεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και δρα κατά της γήρανσης.
  • Η ενεργή καφεΐνη δρα αποτελεσματικά κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων.

Η Κρέμα Ματιών Benelica ξεχωρίζει όχι μόνο για τη ξεχωριστή σύνθεσή της και τη δράση της αλλά και για την υφή της. Δεν αφήνει λιπαρότητα, απορροφάται εύκολα και κάνει σύσφιξη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η μυρωδιά της είναι απαλή και τα αποτελέσματά της είναι ορατά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους του δέρματος και για όλες τις ηλικίες, ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τον τύπο της επιδερμίδας. Με την Κρέμα Ματιών Benelica θα αναγεννηθεί η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και θα βελτιωθεί η όψη της!

Benelica Eye Cream ENG

Μάρθα Φραγκούλη
Operations Manager
Benelica VPA